Kok van Okura bij Paul de Leeuw

Kok van Okura bij Paul de Leeuw

Masashi Nonaka, chef-kok van Teppanyaki Restaurant Sazanka in het Okura Hotel Amsterdam, was afgelopen zaterdag te zien op televisie bij het Paul de Leeuw-programma Mooi! Weer De Leeuw.

Nonaka bereidde op verzoek van een van de programmagasten een stuk Wagyu vlees, geserveerd met teriyaki saus. Het een ander werd begeleid op typische ‘Paul de Leeuw wijze’.

Het Teppanyaki Restaurant Nonaka is een van de vier restaurants van het Okura hotel. De andere drie zijn Ciel Bleu, Yamazato en Le Camelia. Ciel Bleu beschikt over twee Michelinsterren, Yamazato één en Le Camelia heeft een Bib Gourmand in de jongste Michelingids.

Tv-uitzending

Start hier de uitzending van Mooi! Weer De Leeuw en verschuif de balk naar minuut 34 om het item met Nonaka te zien.