nieuws

Koks in blote kont op restaurantposter

Restaurant

Een Belgische topkok gaat wel heel ver om zijn nieuwe restaurant onder de aandacht te brengen. Aan het pand van het restaurant hangt sinds kort een grote poster waarop het keukenpersoneel met afgezakte broek en blote billen staat afgebeeld.

Koks in blote kont op restaurantposter

Topkok Kobe Desramault van restaurant In De Wulf in het Belgische Dranouter wil voor zijn nieuwe zaak – De Vitrine in Dranouter – met de opmerkelijke actie een kleine sneer uitdelen naar de hype die rond koken hangt. Daarnaast is de poster een knipoog naar de rosse buurt in Gent, waar zijn restaurant is gevestigd.

‘Natuurlijk wil ik met die foto wat aandacht trekken, en natuurlijk weet ik dat ze daar hier in de Brabantdam geen probleem van maken, maar je moet achter die foto niet echt veel meer zoeken. Het is een uit de hand gelopen grap van een ruimere fotosessie’, aldus Desramault op Nieuwsblad.be.

Reageer op dit artikel