nieuws

Kookgrootheden bij Palazzo Monday Masterclass

Restaurant

Diverse vaderlandse topkoks werken mee aan het nieuwe culinaire project Palazzo Monday Masterclass. Onder andere driesterrenkoks Jonnie Boer en Sergio Herman hebben hun deelname toegezegd.

Kookgrootheden bij Palazzo Monday Masterclass

Tijdens de Palazzo Monday Masterclass presenteren Boer, Herman, Robert Kranenborg, Cees Helder, Imko Binnerts, Lucas Rive en Erik van Loo een vijfgangenmenu waarbij tussen de gangen door gasten een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Elke gang wordt door de desbetreffende chef-kok toegelicht op het gebied van bereidingswijze en productkeuze. De Palazzo Monday Masterclass vindt plaats vanaf maandag 16 november en wordt op zes maandagavonden gehouden in de spiegeltent van Palazzo in Amsterdam Zuid-Oost.

Reageer op dit artikel