nieuws

Kookstrijd tussen jong en oud bij Merlet

Restaurant

Er komt een kookstrijd tussen de oude generatie topkoks en de nieuwe generatie topkoks. Aan de kookbattle doen onder andere Cas Spijkers, Cees Helder en Niven Kunz mee.

Kookstrijd tussen jong en oud bij Merlet

De kookstrijd met een knipoog wordt op 23 november gehouden bij Restaurant Hotel Merlet in het Noord-Hollandse Schoorl. De wedstrijd wordt gevolgd door 130 toeschouwers.

De strijd gaat tussen Cas Spijkers, Constant Fonk en Cees Helders enerzijds. En Niven Kunz, Alain Alders en Time Munts anderzijds. De opdracht is om een zesgangendiner te maken waarbij iedere kok een gang voor zijn rekening neemt.

De jury bestaat uit tweesterrenkok Lucas Rive van De Bokkedoorns in Overveen, journalist Jurriaan Geldermans en schrijver én kookliefhebber Ronald Giphart. Het ludieke evenement wordt gehouden ter ere van het 25-jarig bestaan van Restaurant Hotel Merlet.

Reageer op dit artikel