nieuws

Kooktalenten jagen op Sidney Schutte

Restaurant

Sidney Schutte van De Librije is net als vorig jaar volgens vakbroeders de meest veelbelovende chef-kok van Nederland. De rechterhand van Jonnie Boer wordt op de huid gezeten door twee jonge kookhonden.

Kooktalenten jagen op Sidney Schutte

Achter Schutte staat Mohammed el Harouchi van restaurant Solo in Gorinchem op nummer twee in de top-10 van meest veelbelovende chef-koks. El Harouchi komt nieuw binnen. Francois Geurds van Puur in Asten komt nieuw binnen op plaats drie.

Vierde in de lijst is Niven Kunz van het onlangs verbouwde ’t Raethuijs in Wateringen. Gevolgd door Peter Gast van ’t Schulten Hues in Zutphen, momenteel onderdeel van een grote verbouwing met verhuizing tot gevolg.

Meer nieuwsberichten over Lekker:

Ranglijsten van Lekker 2008

Reageer op dit artikel