nieuws

Kookvideo topkoks op website AH

Restaurant

Albert Heijn heeft de samenwerking met diverse topkoks kracht bijgezet, door de sterrenchefs te tonen in een video waarin ze maaltijden maken. In de video’s is te zien hoe de topkoks menu’s bereiden, die de grootgrutter heeft ontwikkeld voor de veeleisende kok.

Kookvideo topkoks op website AH

Aan het initiatief ‘Koken met chefkoks’ werken de absolute toppers Jonnie Boer, Sergio Herman, Lucas Rive, Ron Blaauw en Mark van Gulick mee. De video’s van de sterren zijn te zien op de website van Albert Heijn, www.ah.nl.

Zo is te zien hoe Ron Blaauw een kalfsoester met provolone kaas, groene asperges met chorizo, polenta met oude Hollandse kaas, kalfsjus met mosterd en salie maakt. Lucas Rive maakt een Gebraden tamme eendenborst met zoetzure prei, gepofte rozeval aardappeltjes en gevogeltejus met nootmuskaat.

En driesterrenkok Sergio Herman tenslotte produceert een Schots zalmhaasje met limoencrumble, zuiderse bulghur, gestoofde venkel en bosui in frisse tomatencoulis.

Productontwikkelaar Bart Fischer van Albert Heijn dat de kans op mislukken nihil is wanneer thuiskoks de maaltijden van de toppers willen maken. ‘Je hoeft niet meer gestrest in kookboeken te bladeren voor inspiratie en je hoeft niet langer op speurtocht naar exclusieve ingrediënten’, aldus Fischer in het AD.

Zie ook:

‘Jonnie Boer’ verkrijgbaar bij supermarkt

Reageer op dit artikel