nieuws

Kookvideo’s topkoks op Chefsonline.tv

Restaurant

Chefsonline.tv is een nieuwe website met louter video’s over eten en drinken. Diverse topkoks zoals Paul van der Bunt (De Leuf, Ubachsberg), Toine Hermsen en Ysbrand Wermenbol (Le Marron, Malden) werken mee aan het webinitiatief.

Kookvideo’s topkoks op Chefsonline.tv

Naast video’s van gearriveerde chefs is het ook mogelijk om zelf video’s te plaatsen.

Op www.chefsonline.tv is onder andere te zien hoe Dick Middelweerd van de Treeswijkhoeve in Waalre langoustinestaartjes met Hollandaise saus maakt, Hein Willemsen een kaasterrine produceert en Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen een heilbot met peterselie croûte kookt.

Verder bezit de site over intructievideo’s van diverse kooktechnieken zoals blancheren, gratineren en pocheren.

‘Op dit moment hebben we een mooie dekking bereikt in het zuid-oosten van het land. Maar we gaan uiteraard door tot we landelijk bereik hebben om vervolgens dit concept naar het buitenland te exporteren’, aldus initiatiefnemer Jochen Schlaghecke.

Reageer op dit artikel