nieuws

Kookzender 24Kitchen strikt Jamie Oliver

Restaurant

De nieuwe kookzender 24Kitchen gaat programma’s uitzenden van Jamie Oliver. Daaronder zijn nieuwe programma Jamie’s Great Britain, waarin de tv-kok rondreist in Engeland en zich verdiept in de tradities en culturen die het Britse eten kenmerken.

Kookzender 24Kitchen strikt Jamie Oliver

FremantleMedia Enterprises (FME, onderdeel van FremantleMedia) en FOX International Channels (24Kitchen) zijn daarvoor een 5-jarige samenwerking aangegaan. Jamie Oliver is de perfecte aanvulling op onze lokaal geproduceerde programma’s. Met hem aan boord, biedt 24Kitchen de beste internationale en lokale foodprogramma’s’, aldus Jan Dekker, managing director van 24Kitchen in Nederland, in een persbericht.

Als onderdeel van de samenwerking zijn ook andere foodprogramma’s aangekocht. Daaronder de titels FME’s Anthony Bourdain, Annabel Langbein, Donna Hay en Bill Grainger.

24Kitchen is een initiatief van FOX Channels Benelux en Jan Dekker Holding. De zender is beschikbaar in meer dan drie miljoen Nederlandse huishoudens. Onder andere de Meesterkoks Rudolph van Veen en Angélique Schmeinck werken mee aan de programma’s.

Reageer op dit artikel