nieuws

Kranenborg en Smulders op Smaakparade

Restaurant

Stadslandgoed De Kemphaan in Almere staat 18, 19 en 20 september in het teken van de goede en eerlijke smaak op de Smaakparade. De topkoks Robert Kranenborg en Toine Smulders zijn ook van de partij op deze beurs voor de hobbykok.

Kranenborg en Smulders op Smaakparade

Op het podium in de schaapswei ontvangt Felix Wilbrink, culinair journalist van de Telegraaf, ieder uur chefs, deelnemers en andere culinaire grootheden. Zo gaat hij op de Smaakparade o.a. in gesprek met topkok Robert Kranenborg.

Toine Smulders, van restaurant Villa Copera in Tolkamer, is present als erejurylid en voorzitter van de wedstrijd Hobbykok van het Jaar. Amateurkoks kunnen laten zien dat ze een echte hobbykok zijn. Door een familierecept in te sturen dingen ze mee naar de hoofdprijs ter waarde van 1000 euro.

Op zondag 20 september zal bekend worden welke Nederlandse patissier zichzelf winnaar van de lekkerste bonbon van Nederland mag noemen. Na de halve finale op 9 september in België worden de finalisten bekend gemaakt op de website van de Smaakparade.

Reageer op dit artikel