nieuws

Kranenborg en Verstegen vinden elkaar in ‘Spices & Sauces

Restaurant

Cuisinier Robert Kranenborg komt het internationale culinaire team van het Rotterdamse familiebedrijf Verstegen Spices & Sauces versterken.De fascinatie van Robert Kranenborg voor specerijen is groot. Naast alle kruiden bevat zijn keuken doorgaans meer dan 50 soorten specerijen.

Kranenborg en Verstegen vinden elkaar in ‘Spices & Sauces

Op onnavolgbare wijze weet Kranenborg creatief om te gaan met ingrediënten. Internationale ervaring en de vele culinaire ontdekkingen heeft Robert Kranenborg aan de top gebracht.

De vakwereld zal baat hebben bij de samenwerking tussen deze twee toppers. Als gastheer zal Robert Kranenborg workshops geven in de nieuwe Foodstudio van Verstegen in Rotterdam. Zijn know-how en originaliteit zal inspiratie bieden voor verdere productontwikkeling. Bovendien worden persoonlijke adviezen mogelijk via een nieuwe Verstegen website, exclusief gericht op koks.

Reageer op dit artikel