nieuws

Kranenborg haalt Van der Toolen

Restaurant

Eduard van der Toolen is de nieuwe restaurantmanager van toprestaurant Le Cirque in Scheveningen. De met één Michelin bekroonde eetgelegenheid van Robert Kranenborg meldt blij te zijn met de komst van Van der Toolen.

Kranenborg haalt Van der Toolen

Van der Toolen start per 1 augustus bij Le Cirque. Hij werkte in het verleden bij diverse topzaken waaronder Restaurant-Hotel Savelberg, De Swaen in Oisterwijk, De Oude Toren in Schiphol-Oost en de Rotterdamse Ecco Groep waaronder Brasserie Parkzicht en fine-dining restaurant Entresol vallen.

Patron Cuisinier Robert Kranenborg zegt blij te zijn met het aantrekken van Van der Toolen. ‘Een restaurantmanager is de ambassadeur van mijn keuken. Daarom ben ik heel blij met Eduard van der Toolen. Hij heeft gewerkt met grote chefs en heeft dus een zeer verfijnde smaak, levenservaring en een eigen stijl van service verlenen met een grote ervaring in Den Haag. Met Eduard blijft de ambitie van Le Cirque gewaarborgd’, aldus Kranenborg.

Reageer op dit artikel