nieuws

Kranenborg kiest beste zaak Almere

Restaurant

Krab aan de Haven is het beste restaurant van Almere. Het restaurant werd door de vakjury, met daarin onder meer topkok Robert Kranenborg, als winnaar uitgeroepen voor de Horecaprijs Almere. Krab aan de Haven volgt met de titel een gerenommeerde stadsgenoot op.

Kranenborg kiest beste zaak Almere

Dat meldt Almere Vandaag. De Horecaprijs Almere werd vorig jaar voor het eerst gehouden. Toen ging Brasserie De Kemphaan aan de haal met de titel. De Kemphaan kreeg landelijke bekendheid door het tv-programma Herrie in de Keuken, waarbij topkok Herman den Blijker als een dokter door de zaak liep en het aanpaste.

Gastheer Dennis Gleusteen van Krab aan de Haven is erg verrast door de titel. ‘Ik had dit absoluut niet verwacht. Het was al leuk om genomineerd te zijn’, aldus Gleusteen op de site Almerevandaag.nl. Krab aan de Haven rekende af met negen andere genomineerden, te weten Brasserie Bakboord, Brasserie De Kemphaan, Pallas Athene, Ristorante Pizzeria Pulcinella, RedDelicious, Sensei Haven, Feduzzi’s Ristorante Da Sergio, Spotlight en Vanas Thais Restaurant.

Zie ook:

‘Gezonde toekomst Kasteel Almere’

Reageer op dit artikel