nieuws

Kranenborg toch nagenoeg helemaal weg bij Le Cirque

Restaurant

Topkok Robert Kranenborg lijkt toch een beduidend minder grote rol te gaan spelen bij restaurant Le Cirque dan hij aanvankelijk meldde. Kranenborg blijkt na 1 januari alleen nog maar op afroep betrokken te zijn bij Le Cirque. Enkele weken geleden ontkende hij nog een aftocht bij het Scheveningse sterrestaurant.

Kranenborg toch nagenoeg helemaal weg bij Le Cirque

Op Bouillonmagazine.nl is Kranenborg voor het eerst ietwat openhartig over zijn aftocht bij Le Cirque, waarbij het met klem ontkent op staande voet te zijn ontslagen. ‘Staande voet? Wat een onzin. Ik ben met het Circustheater een contract aangegaan van drie jaar. Afgelopen juni liep dat af. Tegelijkertijd hadden we de nieuwe begroting opgesteld. Daarbij kwam duidelijk naar voren dat de omzet en mijn managementfee niet in goede relatie stonden en heb ik Joop van den Ende moeten overtuigen dat het op deze manier niet langer verantwoord was’, aldus Kranenborg.

Managementfee

Kranenborg vervolgt: ‘Dat was niet leuk, want naar Joop toe voel ik me heel verplicht. Tarzan heb ik nog meegedraaid, daarna was het een mooi moment om terug te treden. Na 1 januari ben ik adviseur op afroep en zal ik erbij zijn om de kaart te proeven en zo. Alles is perfect geregeld en heel coulant afgehandeld. Niks staande voet ontslag’.

Enkele weken geleden liet Kranenborg Misset Horeca desgevraagd weten dat er van een aftocht geen sprake was. Kranenborg ontkende hardnekkige geruchten over een vertrek bij Le Cirque. Wel gaf hij aan meer tijd te willen besteden aan zijn werk bij Verstegen Specerijen.

Zie ook

Reageer op dit artikel