Kritiek op wijnprijzen Brasserie Keyzer

Kritiek op wijnprijzen Brasserie Keyzer

Brasserie Keyzer in Amsterdam krijgt stevige kritiek van wijnschrijver Hubrecht Duijker. Duijker hekelt in Het Financieele Dagblad de wijnprijzen van het Amsterdamse horecabedrijf.

Duijker laat in de zaterdageditie van de financiële krant weten dat de prijzen van wijnen bij de herboren hoofdstedelijke brasserie Keyzer te hoog zijn.

‘Voor een Sancerre wordt zelfs vijf euro per fles meer gevraagd dan bij De Bokkedoorns, en de Chablis is maar liefst vijftien euro duurder dan in de Overveense tweesterrenzaak. De nieuwe prijzen van de Keyzer gaan bovendien vergezeld van kaartbeschrijvingen in tenenkrommende taal, met ook spelfouten’, schrijft Duijker.

Beter is Duijker te spreken over het vernieuwde interieur van de bekende Amsterdamse zaak. De bediening van de zaak noemt Duijker vriendelijk en attent. ‘En je kunt er goed eten’, aldus Duijker.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.