nieuws

Kruidenier neemt Horesca van der Zwaard over

Restaurant

Versgroothandel Kruidenier uit Rotterdam neemt Horesca van der Zwaard uit Waddinxveen over. Dit hebben de directies van beide bedrijven vandaag bekend gemaakt. Ze verwachten de overname op 31 maart af te ronden.

Kruidenier neemt Horesca van der Zwaard over

Horesca van der Zwaard is een horecagroothandel met ruim 35 jaar ervaring en 34 mensen in dienst. De groothandel heeft een eigen horecaslagerij en levert naast een basisassortiment food en non-food ook agf en dagverse zuivel.

Kruidenier heeft in totaal 18 groothandels door heel Nederland, voor foodservice en horeca. De Kruidenier Groep BV is een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Rotterdam.

Kruidenier is lid van de coöperatieve Inkoopvereniging SuperTrade uit Hardinxveld-Giessendam.

Reageer op dit artikel