nieuws

Kruisherenhotel trekt Eric Arts aan

Restaurant

Eric Arts wordt de nieuwe chef-kok van het Kruisherenhotel Maastricht. Arts komt over van het met één Michelinster bekroonde restaurant Aubergine in Steyl.

Kruisherenhotel trekt Eric Arts aan

Arts gaat samen met het Kruisherenteam het restaurant naar een volgend niveau brengen waar gasten in een trendy omgeving kunnen lunchen en dineren, zo laat het Kruisherenhotel van Camille Oostwegel weten.

De nieuwe chef verlaat na vijf jaar Aubergine van May & Paul Pollux. Naast Aubergine werkte Arts ook bij Hostellerie Groeninghe in het Belgische Aartselaar en in restaurant Kasteel Ooijen in Broekhuizenvorst, waar hij eigenaar van was.

Arts begint 11 augustus aan zijn job in het Kruisherenhotel. Het restaurant van het opvallende hotel in het centrum van Maastricht krijgt gelijktijdig een nieuwe naam, het Kruisherenrestaurant Maastricht. De wijnbar Rouge & Blanc blijft in de huidige hoedanigheid draaien.

Reageer op dit artikel