nieuws

Kunz verandert naam van restaurant

Restaurant

Het nieuwe restaurant van de jonge sterkok Niven Kunz, gaat geen Deniva maar Niven heten. Het opstappen van partner Valerie Penman is de aanleiding voor de naamsverandering.

Kunz verandert naam van restaurant

Het is de bedoeling dat de eetgelegenheid van Kunz op 11 mei open gaat. Eerder kondigde de sterchef aan dat zijn restaurant Deniva zou heten. Hij wilde het noemen naar de beginletters van zijn voornaam en die van zijn (toenmalige) vriendin Valerie. Het Algemeen Dagblad meldt de naamswijziging.

Het restaurant komt in een pand in Rijswijk, pal naast de golfclub. Eerder was Kunz chef-kok bij ’t Raethuys in Wateringen. Hij kookte daar een ster. Na een zakelijk conflict met zijn ouders, sloot het restaurant eind vorig jaar noodgedwongen haar deuren.

Kunz treedt met zijn nieuwe restaurant Niven toe tot de Alliance Gastronomiqiue, zo meldt het AD. Sinds 2007 was hij lid van dit samenwerkingsverband van toprestaurants met ’t Raethuys.

Reageer op dit artikel