nieuws

Kurhaus gooit restaurantformule om

Restaurant

Gasten van het Kurzaal restaurant in het statige Kurhaus in Scheveningen kunnen vanaf deze maand kiezen uit een twee- of driegangenmenu voor een vaste, toegankelijke prijs. Daarnaast richt het vernieuwde restaurant zich meer op gezinnen met kinderen.

Kurhaus gooit restaurantformule om

Het Kurzaal Restaurant is van naam veranderd en heet voortaan Kurzaal Menu Restaurant. Gasten van de eetgelegenheid kunnen kiezen uit vijf verschillende voor- en hoofdgerechten en het Kurzaal Grand Dessertbuffet of een selectie van verschillende soort kaas als nagerecht. Een tweegangenmenu kost 19,50 euro, een variant met driegangen 25 euro.

Daarnaast mikt het bekende horecabedrijf meer op gezinnen met kinderen. Hiervoor zijn speciale kindermenu’s ontwikkeld. Voor kinderen tot twaalf jaar biedt het Kurzaal Menu Restaurant een speciaal Kurzaal Keuze Kindermenu aan. Een tweegangenmenu kost 9,50 euro en een driegangenmenu 15 euro. Op de kindermenu’s staat onder andere tomatensoep met balletjes, Frankfurter knakworstjes en een Grand Dessert buffet.

Jantien de Jonge van het Steigenberger Kurhaus Hotel meldt dat de formulewijziging voortkomt uit de wensen van de gast. ‘Sinds 2001 hebben we een a la carte-formule. Maar het gros van de gasten koos voor de menu’s. Daarom hebben we gekozen voor een menurestaurant, waarbij we maandelijks de menu’s wisselen. Voorheen wisselde we de kaart eens per kwartaal. We hopen ook meer gezinnen met kinderen te ontvangen.’

Reageer op dit artikel