nieuws

Landgoed De Wilmersberg wint Twentse gastvrijheidsprijs

Restaurant

Bij Landgoed De Wilmersberg kan voor de tweede keer deze maand de vlag uit. Afgelopen vrijdag overhandigde de Alliantie van Twents Gastheerschap (ATG) haar gastvrijheidsprijs aan het landgoed in De Lutte. Begin januari werd De Wilmersberg op de Horecava in Amsterdam ook al uitgeroepen tot ‘Leerbedrijf van het Jaar 2007

Landgoed De Wilmersberg wint Twentse gastvrijheidsprijs

Jaarlijks reikt de ATG haar Paul Fagel Grand Marnier Gastvrijheidsprijs uit aan iemand of een bedrijf die in de regio iets belangrijks heeft behaald. De titel ‘Leerbedrijf van het Jaar’ was aanleiding om de prijs uit te reiken. De prijs is vernoemd naar Paul Fagel en de hoofdsponsor International Marques (Grand Marnier). De Alliantie is een vereniging van gastheren en vrouwen in Twente en heeft 90 leden.

‘Inmiddels reiken wij voor de tweede keer dit prachtige beeld uit aan iemand, die in de regio iets belangrijks heeft behaald, een geweldige prestatie voor Twente’, aldus bestuurslid Jeroen van der Veen. Het eerste beeld werd vorig jaar uitgereikt aan SVH Meestergastronoom Said Maher van het Seminar uit Zenderen.

Reageer op dit artikel