nieuws

Laurens Meijer begint sushibar

Restaurant

Horecaondernemer Laurens Meijer begint een sushibar op de Ginnekenmarkt in Breda. In maart moet het Japans restaurant met 14 zitplaatsen (het richt vooral op afhaal) open. Het wordt gevestigd in de onlangs gesloten ijssalon Napoli.

Laurens Meijer begint sushibar

Meijer heeft diverse eetcafés in Breda, zoals Luden, Bruxelles, Moeke en ook restaurant Mirabelle.

Hij beschouwt de sushibar als nieuwe uitdaging. ‘Ik ben heel benieuwd, maar het is een moeilijke tak van sport. Je moet het hebben van best dure en dagverse producten en duur personeel. Maar het moet lukken’, zegt hij in BN/De Stem.

Meijer eet zelf ook graag sushi. ‘Ik moet zeggen dat het wat de Japanse keuken betreft dun gezaaid is in de stad.’ Japans restaurant Bouvigne Paradijs moet het, zoals Meijer zegt, vooral hebben van de bakplaat.

The Fusion doet het volgens hem wel goed. ‘Je ziet dat het daar altijd goed vol zit. Ik zie genoeg kansen, we zijn al aan het verbouwen. Ergens in maart willen we opengaan.’

Reageer op dit artikel