nieuws

Lekker 2011: Boreas nieuw in top-10

Restaurant

Restaurant Boreas in Heeze behoort met Ivy tot de twee nieuwe top-10 restaurants in de nieuwe ranglijst van Lekker. Boreas hikte jarenlang tegen een top-10 notering aan en ziet in editie 2011 deze wens in vervulling gaan.

Lekker 2011: Boreas nieuw in top-10

Zowel in editie 2010 als 2009 stond Boreas op plaats dertien. Het jaar daarvoor op zeventien en het jaar daarvoor op elf. Nu behoort het volgens Lekker met een notering op nummer tien tot de beste zaken van Nederland.

Maandagmiddag werd op feestschip De Rotterdam de prestigieuze gids met daarin de top-100 bekendgemaakt. Net als vorig jaar staat Oud Sluis weer op nummer een. Tweede dit jaar is InterScaldes, gevolgd door De Librije en De Leest die de derde plaats delen.

Bekijk hier de ranglijsten van Lekker 2011:

Reageer op dit artikel