nieuws

Lekker lanceert nieuwe gids

Restaurant

Restaurantgids Lekker komt met een nieuw blad. De nieuwe uitgave heet Lekker Menu en verschijnt in april. In de uitgave presenteren twaalf topchefs een uitgebreid menu. Topkok Sergio Herman heeft zijn medewerking toegezegd.

Lekker lanceert nieuwe gids

Dat zegt hoofdredacteur Guido Nijssen van Lekker in een reactie op geruchten die de ronde deden op de vakbeurs Horecava in Amsterdam. ‘Het klopt. Lekker Menu bevat uitgebreide artikelen over viergangenmenu’s van twaalf topchefs uit de top-100 van Lekker. Per provincie staat één chef-kok centraal’, aldus Nijssen.

Een van de chef-koks die zijn medewerking heeft toegezegd is Sergio Herman van restaurant Oud Sluis, nummer één in de Lekker Top-100. ‘Verder werkt de chef-kok van Yamazato in het Okura-hotel mee. Dit vanwege het Oosterse tintje. Ook Dick Soek van Schathoes Verhildersum in het Groningse Leens werkt mee’.

Reageer op dit artikel