nieuws

Levende kreeft uit vitrine La Place

Restaurant

La Place etaleert niet langer levende kreeften in hun zaken. De restaurantketen van Vroom en Dreesman (V&D) heeft dit schriftelijk toegezegd aan de Stichting Wakker Dier. Dit na klachten van klanten over levende kreeften op ijs in vitrines van La Place.

Levende kreeft uit vitrine La Place

Dat meldt Wakker Dier op haar website. Volgens de organisatie heeft La Palce snel toegezegd te stoppen met het etaleren van levende kreeften. Wakker Dier is van mening dat levende dieren niet thuishoren in restaurants.

De stichting, die pleit voor het welzijn van dieren, benaderde La Place na binnengekomen klachten bij de ‘Wakker Dier Scharrelpolitie’. De scharrelpolitie bestaat uit medewerkers van Wakker Dier en tientallen burgers die zich als scharrelpolitieagent hebben aangemeld.

Zie ook:

La Place stapt in bedrijfscatering

Levende kreeft uit vitrine La Place

Reageer op dit artikel