nieuws

Lex Gasseling beoogd nieuwe voorzitter JRE

Restaurant

Lex Gasseling van restaurant Fris in Haarlem is de beoogd opvolger van Patrick van Zuiden als voorzitter van de Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Lex Gasseling beoogd nieuwe voorzitter JRE

Dat laat Van Zuiden weten in De Telegraaf in reactie op de intrede van digitale activiteiten in restaurants zoals tv-uitzendingen via internet vanuit ’t Schulten Hues in Zutphen en recepten en ingrediënten van toprestaurants bestellen via het internet.

‘Ik word er zelf iets te oude voor’, aldus Van Zuiden in een luchtige reactie. ‘Dus vicevoorzitter Lex Gasseling van Fris in Haarlem gaat mij op termijn opvolgen als voorzitter’.

De JRE hield begin deze week een feestelijke bijeenkomst bij Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Daar werden de nieuwe leden De Saffraan in Amersfoort, De Molen in Kaatsheuvel en ML in Haarlem welkom geheten.

Daarnaast lanceerde voorzitter Van Zuiden het wilde plan om de Culibus van JRE inzetten tijdens het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Verder werd John Beeren, voormalig voorzitter van collegavereniging Alliance, benoemd tot Lid van Verdienste van de JRE.

Reageer op dit artikel