nieuws

Librije start opleidingsproject met Deltion College

Restaurant

Driesterrenrestaurant De Librije en het Deltion College in Zwolle starten De Librije Klas. Voor het opleidingsproject zijn twintig ambitieuze Deltion-studenten geselecteerd die een professionele stage en één dagdeel per week gastlessen en excursies krijgen aangeboden bij De Librije.

Librije start opleidingsproject met Deltion College

De kick-off van De Librije Klas is maandag 14 september om 17.00 uur in Librije’s Hotel in Zwolle. De Librije Klas is bedoel voor studenten die op topniveau willen werken en passie hebben voor hun vak.

Tijdens twee sollicitatierondes zijn twintig ambitieuze studenten geselecteerd, die al minimaal één jaar een opleiding in de richting keuken, gastpersoon of bakkerij hebben gevolgd.

De Deltion-studenten krijgen één dagdeel per week professionele lessen en excursies aangeboden. Daarnaast krijgen ze de kans om stage te lopen bij één van de horecagelegenheden van De Librije of bij Librije’s winkel.

Het programma is in samenwerking met De Librije vastgesteld en bestaat uit opleidingsspecifieke en gezamenlijke activiteiten.

Reageer op dit artikel