nieuws

Librije toneel lustrumfeest Gastvrijheidsgilde

Restaurant

Het Gastvrijheidsgilde zoekt het voor haar jaarfeest dicht bij huis. En terecht. Want als je president (Thérèse Boer) de scepter zwaait over een subliem driesterren restaurant dan organiseer je het feest toch daar? Op 19 mei is de Librije de place to be voor gastvrije professionals. Ook cateringtak Food on Tour wordt gepresenteerd en er staan in Zwolle heuse primeurs op het programma.

Librije toneel lustrumfeest Gastvrijheidsgilde

Tijdens het eerste lustrumfeest van het Gastvrijheidsgilde op maandag 19 mei wordt de genodigden een kijkje in de keuken van het driesterrenbedrijf van Thérèse en Jonnie Boer gegund. Nog voor de officiële opening gaan voor hen de deuren open van het nieuwe Librije hotel met het restaurant Librije’s Zusje. Ook wordt de cateringtak Food on Tour gepresenteerd, de Librije-winkel en De Koperen Kees in het Theater.

Primeur is ook het congres over de toekomst van de gastvrijheid en ook de presentatie van de ambassadeurs van de goede gastvrijheid en de toekomstplannen van het gilde voor de komende 5 jaren, ontvouwd door voorzitter Ton Ververs. Verder is er een ‘spetterend gastvrijheidspektakel van Joop Bron en de bekende pianist Jan Vayne’, de presentatie is in handen van Astrid Joosten. Behalve de Librije is ook theater De Spiegel plaats van handeling.

Het gilde wil de komende jaren de gastvrijheid in de horeca op een hoger niveau tillen. Thérèse Boer: ‘Eten, drinken en slapen zijn sterk verbeterd in de afgelopen 20 jaren. Het is hoog tijd dat we nu de kwaliteit van de gastvrijheid verbeteren. We vinden dat de horeca daar een voorbeeldfunctie in moet vervullen. Het gilde presenteert daarom een actieplan voor de komende 5 jaar om de gastvrijheid een sterke impuls te geven.’ Het gilde nodigt ondernemers en medewerkers in de hospitalitybranche uit om zich aan te melden via www.gastvrijheidsgilde.nl.

Reageer op dit artikel