nieuws

Limonadefabriek in programma Meneer Reimers

Restaurant

De Limonadefabriek in Streefkerk acteert in ‘Knallen in de horeca’. In dit nieuwe RTL 4-programma gaat Willem Reimers bediendend personeel bijscholen. De zwarte brigade van het drijvende restaurant wordt ingezet als goed voorbeeld. De eerste aflevering is dinsdag 28 februari.

Limonadefabriek in programma Meneer Reimers

Dat laat het restaurant in de jachthaven van Streefkerk weten in de eigen nieuwsbrief. Eigenaren Erik Hermans en Karin van Eeuwijk lieten een nieuw en drijvend gebouw maken, dat eind vorig jaar door middel van een spectaculair transport over de Lek naar de ligplaats werd gevaren.

Zwarte brigade verbeteren

Willem ‘Meneer’ Reimers gaat in het nieuwe tv-programma bedienend personeel bijscholen. De (voormalige) rechterhand van Herman den Blijker gaat in acht uitzendingen laten zien dat de bediening een echt vak is, dat professioneel moet worden aangepakt.

Met hulp van andere horecadeskundigen worden bedrijven onder de loep genomen en wordt de kwaliteit van de zwarte brigade verbeterd. De eerste aflevering is dinsdag 28 februari om 22.30 uur.

Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met CNV Vakmensen, De Unie, FNV Horeca, het Gastvrijheidsgilde, Kenwerk, KHN, Recron en SVH, vertegenwoordigd door het Bedrijfschap Horeca & Catering.

Gebouw van het Jaar

De Limonadefabriek is in de race om verkozen te worden tot Gebouw van het Jaar. Deze verkiezing is een initiatief van de beroepsorganisatie van architecten in Nederland. Stemmen op de 309 genomineerden kan via de website Bnagebouwvanhetjaar.nl.

Reageer op dit artikel