nieuws

Lonny Gerungan terug in de keuken

Restaurant

Lonny Gerungan keert terug achter het fornuis. Het gezicht van de Indonesische keuken in Nederland kookt van 22 maart tot en met 22 april in restaurant Mooi Zeist in Zeist. De tv-kok draait de zaak als de eigenaren Ed Brouwer en Marijke Kopier met vakantie zijn.

Lonny Gerungan terug in de keuken

Aan een eigen restaurant begint Lonny Gerungan niet meer. Na zijn afscheid als restaurateur ontwikkelde de Indonesische televisiekok zijn eigen productenlijn voor supermarkten en treedt hij regelmatig op als zanger.

In Mooi Zeist, een Selected Indonesias Restaurant (SIR), kookt Gerungan samen met een deel van zijn voormalige bedieningsbrigade. Iedere avond om 22.00 uur ruilt hij de pollepel in voor een microfoon en zorgt hij voor livemuziek.

Reageer op dit artikel