nieuws

Lucas Rive kookt met Lidl

Restaurant

Lucas Rive, in restaurant De Bokkedoorns al twintig jaar in het bezit van twee Michelinsterren, heeft voor een nieuw tijdschrift een maaltijd gemaakt met louter producten van supermarktprijsvechter Lidl.

Lucas Rive kookt met Lidl

In het eerste nummer van het nieuwe blad Jansen gaat Rive met een verslaggever van het blad op stap naar een Lidl om inkopen te doen. Met de producten maakt hij een salade met gemengde groenten en een slibtong met mosselen.

Alleen de slibtong was niet verkrijgbaar in de desbetreffende Lidl. De overige ingrediënten selecteerde Rive in de discounter. Rive erkende overigens dat hij enkele dagen voor de reportage voor het eerst een Lidl had bezocht.

De gerechten met de Lidl-producten werden gemaakt in de professionele keuken van De Bokkedoorns in Overveen. De presentatie van de gerechten heeft de uitstraling van een haute cuisine-gerecht.

Restaurant De Bokkedoorns is al twintig jaar in het bezit van twee Michelinsterren. Rive zelf werkt al 25 jaar bij het toprestaurant. Jansen is een nieuw tijdschrift voor mensen met smaak, maar gebonden zijn aan een krappe portemonnee.

Reageer op dit artikel