nieuws

Ludieke ‘haringparty’ van de Librije

Restaurant

De eerste haring is 9 juni per botter bij de visafslag afgeleverd. Deze is zilter en minder zout dan de haring later in het seizoen. De Librije gaf een geheel eigen draai aan het broodje haring. Op ludieke wijze verzorgd door de cateringtak Food on tour.

Ludieke ‘haringparty’ van de Librije

Het ‘broodje haring’ volgens het eigenzinnige restaurateurspaar Jonnie en Thérèse Boer is gemaakt van ‘hartig eiwit schuim en een delicate haringmousse’. De culinaire hapjes zijn gepresenteerd aan diverse bedrijven. Maandag in Amsterdam, dinsdag in Rotterdam en Den Haag en woensdag in de regio Zwolle.

Onder andere de grotere evenementenbureaus en diverse hoofdkantoren hebben volop mogen proeven. Hierbij gaven 2 ‘sales dames’ uitleg en toelichting over de diverse zakelijke mogelijkheden bij de Librije bedrijven, waaronder cateringtak Food on tour.

‘Eten en drinken doen we elke dag, maar deze alledaagse behoefte maken we graag voor u tot een bijzonder feest. Ook onze zakelijke gasten maken we graag deelgenoot van onze liefde voor lekker eten en mooie wijnen’, aldus Jonnie en Thérèse Boer.

Meer party- en eventcatering nieuws:

Reageer op dit artikel