nieuws

Lustrum-editie HorecaEvenTT in Assen

Restaurant

Begin volgend jaar vindt de vijfde editie plaats van de Noordelijke horecabeurs HorecaEventt in Assen. Naar verwacht staan er 200 standhouders op deze lustrumeditie. De organisatie rekent op 12.000 bezoekers.

Lustrum-editie HorecaEvenTT in Assen

De lustrumeditie van de beurs is van maandag 13 tot en met woensdag 15 februari 2012. Op de beursvloer vinden ook de vakwedstrijden plaats van EventtCulinair, waaronder de gerenommeerde Wynand Vogel Bokaal.

Beursorganisator Mimicry laat bij monde van Edwin van der Meer weten dat zestig procent van de beursvloer inmiddels gevuld is. ‘HorecaEventt is eigenlijk de enige vakbeurs in het noorden die overgebleven is. De Horesca is er niet meer en ook de Horeca-Salon niet meer. Wij organiseren deze beurs nu voor de vijfde keer op rij en samen met de vakwedstrijden is dat een behoorlijk sterk concept.’

Reageer op dit artikel