nieuws

Magazine van Librije op vluchten KLM

Restaurant

De nieuwe editie van JenT, het eigen blad van De Librije, wordt sinds kort ook verspreid in de Business Class van KLM. Recent kwam de tweede editie uit van het 132 pagina’s tellende culinaire lifestyle-magazine over alles wat met De Librije te maken heeft.

Magazine van Librije op vluchten KLM

De hoofdredactie van JenT zegt verheugd te zijn dat gedurende een jaar lang JenT ook verspreid wordt in de World Business Class van KLM. Dat laat hoofdredacteur Hein van Beek weten.

In het winternummer van JenT is er aandacht voor onder andere Heston Blumenthal, Joachim Wissler en Schilo van Coevorden. Verder is er een verslag te lezen over een ontmoeting tussen Jonnie Boer en oud-schaatser Erben Wennemars tijdens een skeelertraining. En schrijver Rik Felderhof, Astrid Joosten en Ronald Giphart over hun Librije-ervaringen.

JenT is het culinaire lifestyle-magazine van De Librije met focus op eten, drinken en slapen. Het blad bevat reportages, lange en korte verhalen, exclusieve foto’s van Jonnie en Thérèse Boer en talrijke recepten uit de keukens van De Librije.

Onlangs werd bekend dat Jonnie Boer maaltijden gaat ontwikkelen voor KLM World Business Class. De samenwerking gaat in per december 2010.

Reageer op dit artikel