nieuws

Maher is SVH Meestergastronoom

Restaurant

Eigenaar Said Maher van restaurant Het Seminar in Zenderen mag zich SVH Meestergastronoom noemen. Maher legde de meesterproef met goed gevolgd af. Voorafgaand aan de proef trok hij zeven jaar uit om zijn meesterschap met succes aan te tonen.

Maher is SVH Meestergastronoom

De proef werd afgenomen door maître René Jacobs van Restaurant De Nederlanden in Vreeland en eigenaar Nic van Lokven van restaurant Het Savarijn in Nijmegen. Het geheel werd begeleid door Jasper van Almenkerk van het Horeca Branche Instituut (HBI), de opvolger van SVH.

Maher werd vooral geprezen door zijn goede omgang met het personeel en zijn uitstekende gastheerschap. Binnenkort wordt hij geïnaugureerd en krijgt hij de versierselen uitgereikt die bij de titel SVH Meestergastronoom horen.

Reageer op dit artikel