nieuws

Maître van Belgisch sterrestaurant verongelukt

Restaurant

De talentvolle Belgische maître d’hôtel van het met één Michelinster bekroonde Bistro Margaux in Sint-Martens-Bodegem, Sep Van Cauwelaert, is bij een verkeersongeval om het leven gekomen. De 29-jarige Belg overleed dinsdagnacht aan de gevolgen van een ongeval op de Brusselse Buitenring.

Maître van Belgisch sterrestaurant verongelukt

Wat er exact is gebeurd, weet de politie nog niet. Wel is bekend dat Van Cauwelaert om 02.30 uur door nog onbekende reden met zijn auto tegen een paal belandde op de Buitenring van Brussel.

Sep Van Cauwelaert was sinds twee jaar maître bij het toendertijd geopende Bistro Margaux. Eind vorig jaar behaalde het restaurant een Michelinster. Van Cauwelaert werd geprezen om zijn sociale karakter en gevoel voor entertainment. Gasten van het sterrestaurant waren vol lof over de prestaties van Van Cauwelaert.

Reageer op dit artikel