nieuws

Marc Smeets start terrasboot met spit

Restaurant

Eigenaar Marc Smeets van restaurant Lepels in Schiedam gaat komende zomer een bijzondere activiteit starten. Smeets komt met een speciale terrasboot voor 48 couverts in de Schiedamse gracht, pal voor zijn zaak aan de Korte Haven. Inclusief groot braadspit.

Marc Smeets start terrasboot met spit

‘In april gaan we van start met de “Lepels Terrasboot”. De 22-meter lange semi-overdekte terrasboot komt voor de deur van het restaurant te liggen. Op de boot zal straks iedere avond een groot spit draaien. Lekker loungen op het water’, laat Smeets weten.

Smeets vervolgt: ‘We bieden driegangenmenu’s aan waarbij het hoofdgerecht altijd van het spit is. Verder draait het helemaal los van Lepels. De bootgasten maken alleen gebruik van de toiletten van Lepels. In de winter wordt de boot gebruikt door beeldende kunstenaars, die hier in de straat ateliers hebben’.

Naast een terrasboot meldt Smeets het voor de bediening aantrekken van Ferno Jodiwongso, die onder andere werkzaam is geweest bij de Scheveningse topzaken Le Cirque en Kandinsky.

Jodiwongso krijgt samen met sommelier Joerri Hokke de leiding in de bediening. Gastvrouw Kim Hilbrink gaat zich meer bezighouden met sales en marketing.

Zie ook

Reageer op dit artikel