nieuws

Marc Smeets start videoworkshop

Restaurant

Marc Smeets gaat vodcasten. De bekende chef-kok van restaurant Lepels in Schiedam komt met videoboodschappen op internet. Smeets gaat wekelijks een video maken waarin hij in een paar minuten tijd een recept in elkaar gezet. De video’s zijn te zien op een populaire weblog.

Marc Smeets start videoworkshop

De video’s, ook wel vodcast genoemd, van Smeets worden geplaatst op www.foodlog.nl. Dat meldt Dick Veerman van Foodlog.nl. De eerste uitzending van Smeets is donderdag 30 november te zien. Daarin vertelt hij in pakweg vier minuten over een speciaal gerecht van varkensvlees.

Jeunes Restaurateus d’Europe
Marc Smeets is sinds dit jaar actief in Schiedam waar hij restaurant Lepels runt. Daarvoor werkte hij onder zijn eigen naam in het bekende Haagse hotel Corona. Naast koken in het restaurant is Smeets ook bezig met het opstarten van een cateringconcept. Restaurant Marc Smeets is lid van de Jeunes Restaurateus d’Europe.

Zie ook:
Marc Smeets begint in Schiedam (feb, 2006)

Marc Smeets start videoworkshop

Reageer op dit artikel