nieuws

Mariënhof maakt kans op hoge boetes

Restaurant

Restaurant en partycentrum De Mariënhof in Amersfoort loopt vanaf vandaag het risico op hoge geluidsoverlastboetes. Voor elk feest, congres of evenement dat geluidsoverlast veroorzaakt moet het bedrijf een boete betalen van €10.000.

Mariënhof maakt kans op hoge boetes

Vergunning
Het gebrek aan een vergunning om bruiloften en partijen te houden nekte De Mariënhof onlangs. Bij een rechtszaak, aangespannen door een buurman, besliste de bestuursrechter dat er een eind moest komen aan de overlast van parkerende en laat vertrekkende gasten. De buurman van De Mariënhof voerde met succes bij de rechter aan dat de gemeente de partijen in het partycentrum toeliet ondanks de ontbrekende vergunning.

De Mariënhof kreeg al eerder te horen dat het bedrijf moest stoppen met recepties, feesten en congresactiviteiten. De dwangsommen zetten deze aanzegging nu kracht bij.Het partycentrum liet al eerder weten, vooruitlopend op de besluiten, al weken geen ongeoorloofde feesten meer te houden.

Reageer op dit artikel