nieuws

Mario Ridder geinaugureerd als SVH Meesterkok

Restaurant

Mario Ridder is officieel geinaugureerd als SVH Meesterkok. Hij vierde deze huldiging tegelijk met de opening van het niewue terras van De Zwetheul. Het restaurant in Schipluiden waar hij eigenaar van is.

Mario Ridder geinaugureerd als SVH Meesterkok

Ridder is de 121ste SVH Meesterkok van Nederland. ‘We hebben helden nodig in de horeca en Mario is zo’n held,’ aldus Cees Helder. De versierselen kreeg Ridder uitgereikt door Jacob Jan Boerma van restaurant De Leest in Vaassen.

Eigenwijs

De SVH-directeur Bob Schut roemde het meesterlijk niveau van Mario Ridder. ‘Een Amsterdammer die zich heeft genesteld in Rotterdam, een teamspeler, gedreven, eigenwijs, met een groot doorzettingsvermogen en passie voor zijn vak.

Op de vraag waarom Mario Ridder graag SVH Meesterkok wilde worden, antwoordde de kok destijds ‘omdat ik het verdiend heb’. De meesterproef legde Ridder al in november 2008 af.

Reageer op dit artikel