nieuws

Martijn Krabbé doet presentatie GaultMillau

Restaurant

Martijn Krabbé presenteert op maandag 26 oktober de nieuwe GaultMillau-gids. In de nieuwe gids worden 527 restaurants en ruim 220 hotels besproken. Volgens hoofdredacteur Jan van Lissum bevat de GaultMillau gids 2010 ‘grote verrassingen.

Martijn Krabbé doet presentatie GaultMillau

Martijn Krabbé presenteert op maandag 26 oktober de nieuwe GaultMillau-gids. In de nieuwe gids worden 527 restaurants en ruim 220 hotels besproken. Volgens hoofdredacteur Jan van Lissum bevat de GaultMillau gids 2010 ‘grote verrassingen.’

GaultMillau Awards

Martijn Krabbé is de presentator van de kookprogramma’s ‘Wie is de chef’ en ‘Topchef’ en de variant daarop met bekende Nederlanders. Tijdens de presentatie reikt Krabbé onder meer de GaultMillau Awards uit; onderscheidingen voor de beste chefs, sommeliers en gastheren van Nederland.

Vanaf dinsdag 27 oktober is de Nederlandse gids 2010 verkrijgbaar. Op maandag 26 oktober bericht MissetHoreca.nl uitgebreid over de nieuwe noteringen in de GaultMillau.

Reageer op dit artikel