nieuws

Martin Kruithof kookt voor daklozen

Restaurant

Topkok Martin Kruithof, eigenaar van het tweesterrenrestaurant De Lindehof in Giethoorn, kookt een speciaal menu waarbij de opbrengst gaat naar dak- en thuislozen. Kruithof werkt samen met tal van andere toppers uit zijn regio.

Martin Kruithof kookt voor daklozen

De Steenwijker Courant meldt dat Kruithof op maandag 15 september een vijfsterrenmenu maakt samen met Almar Wessels, gastheer van de Oude Raadskelder in Oldenzaal. De opbrengst van de speciale avond in De Lindehof gaat naar het goede doel.

‘Er zijn veel dak- en thuislozen die ook gastvrijheid en bovenal een dak boven hun hoofd verdienen. Met als motto “de horeca is de huiskamer van de samenleving” presenteren gastvrije horecaondernemers samen met sponsoren een vijfgangen Galadiner in de gemeente Steenwijkerland’, aldus pr-dame Gabriëlle Esselbrugge.

Naast Kruithof en Wessels nemen onder andere de volgende horecatoppers deel: Harald Hovelkam van Kaatje bij de Sluis in Blokzijl, Martin en Christiaan van Staveren van Restaurant de Punter in Giethoorn en Leo Sassen van Best Western Hotel Hiddingerberg in Steenwijk.

Reageer op dit artikel