nieuws

Mast zorgt voor omzetstijging

Restaurant

Restaurant en Partycentrum ‘De Keet van Heerde’ en de McDonald’s in Heerde hebben na 2,5 jaar overleg, voorbereidingen en gesprekken met de gemeente eindelijk hun gezamenlijke verwijsmast mogen plaatsen.

Mast zorgt voor omzetstijging

Door de plaatsing van de mast zijn de McDonald’s en het restaurant De Keet van Heerde (800 zitplaatsen) beter vindbaar voor hun – potentiële – gasten. De twee eetgelegenheden bevinden zich vlak aan de A50, afslag 28.

‘Sinds de plaatsing is er direct een omzetstijging merkbaar,’ zegt Bé van Ark, eigenaar van De Keet van Heerde.

Sjoerd-Jan Feenstra, franchisenemer van McDonald’s restaurants Heerde, Zwolle-Centrum, Zwolle-Zuid en Zwolle en Noord en Bé van Ark, de eigenaar van Restaurant en Partycentrum De Keet van Heerde hebben in totaal 2,5 jaar gestreden voor plaatsing van de mast.

Reageer op dit artikel