nieuws

Max Pietersma directeur Sligro groothandels

Restaurant

Max Pietersma wordt de nieuwe directeur van de Sligro Zelfbedieningsgroothandels. In zijn nieuwe functie gaat hij de 45 groothandels van Sligro aansturen. Voorheen was hij onder meer operationeel directeur van de supermarktketen Jumbo.

Max Pietersma directeur Sligro groothandels

Pietersma wordt verantwoordelijk voor zowel de commerciële las de operationele aansturing van de 45 zelfbedieningsgroothandels. Hij treedt ook toe tot het directieoverleg van Sligro Food Group Nederland.

Naast Jumbo werkte Pietersma ook voor de supermarkten Aldi en Hoogvliet.

‘Ik heb veel zin in deze baan. Na jaren van supermarktervaring nu een hele nieuwe uitdaging in een ander marktsegment van de foodmarkt,’ aldus Max Pietersma.

Reageer op dit artikel