nieuws

Maxima opent tweede restaurant Colour Kitchen

Restaurant

Prinses Maxima opende dinsdag Restaurant The Colour Kitchen in Utrecht. Het restaurant biedt gerechten van over de hele wereld en staat voor het genieten van diversiteit. Diversiteit in gerechten zowel als personeel.

Maxima opent tweede restaurant Colour Kitchen

The Colour Kitchen leidt in ieder van hun restaurants mensen op die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Daarnaat faciliteert het bedrijf voor leerlingen een leer- en werkplek in een commerciële omgeving. Hier worden zij begeleidt door professionals uit het horecavak.

Het is het tweede restaurant dat The Colour Kitchen opent. Ze zien het als belangrijke stap voor de uitrol van een horecamerk dat staat voor ‘de positieve kracht van diversiteit’. Het bedrijf heeft ook een party- en eventcateringtak.

Dit restaurant is gevestigd in de Utrechtse wijk Zuilen en is onderdeel van het Vorstelijk Complex.

Reageer op dit artikel