nieuws

Meer nieuwe gasten via internet door workshop

Restaurant

Meer nieuwe gasten naar uw restaurant trekken via internet? Het kan met de workshop ‘Zoekmachinemarketing voor restaurants’ van Missethoreca.nl. Daarnaast krijgt u ook tips om uw website te verbeteren en een rapport ter verbetering van uw positie in Google. De workshop wordt gehouden op 29 juni.

Meer nieuwe gasten via internet door workshop

In heldere taal krijgt u tijdens deze sessie uitleg over de bijzondere wereld van internet, de kracht van sociale netwerken als Hyves, Linkedin en Facebook en ook krijgt u een Hyves gadget in uw eigen huisstijl. Dit is bij de totaalprijs van 499 euro inbegrepen.

Aan de slag

Na de lunch die u samen met de andere deelnemers nuttigt, besteedt de middagsessie aandacht aan de bijzondere wereld van zoekmachines. Hoe wordt uw site goed gevonden door zoekmachines als google. Onderdeel van de middagsessie zijn praktische tips waarmee u direct de volgende dag aan de slag kunt. Elke deelnemer krijgt een quickscan van zijn eigen website met daarin persoonlijke tips ter verbetering van de site.

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Reageer op dit artikel