nieuws

Megawokrestaurant in stadion Enschede

Restaurant

Uitgaansboulevard Go Planet bij het stadion van FC Twente in Enschede krijgt het grootste wokrestaurant van Twente. De eetzaal van ‘Wok in vuur en vlam’ moet aan 800 gasten plek bieden.

Megawokrestaurant in stadion Enschede

De Almelose ondernemer Zhiyong Chou heeft sinds 2007 bij het Polman Stadion in Almelo al een wokrestaurant met 600 zitplaatsen.

De plannen voor een wokrestaurant op Go Planet zijn niet nieuw, maar dat het bedrijf 2400 vierkante meter tot zijn beschikking krijgt werd pas bekend toen de plannen voor een beachvolleybalhal bij het stadion werden geschrapt, meldt Twentsche Courant Tubantia.

All inclusive

‘De beoogde exploitanten van de beachvolleybalhal wilden er uiteindelijk onvoldoende eigen geld in steken’, zegt directielid André van Leeuwen van Herikerberg Vastgoed, eigenaar van Go Planet. ‘Chou wilde die vierkante meters er graag bij hebben.’

Chou gaat in Enschede, net als in Almelo, een ‘all inclusive-formule’ hanteren. Gasten betalen doordeweeks 23 euro en in het weekeinde 24 euro. Voor dat bedrag kunnen ze tweeënhalf uur onbeperkt eten en (alcoholvrij) drinken.

Van Leeuwen noemt de komst van het wokrestaurant ‘een mooie impuls voor Go Planet.’ Een ander horeca-initiatief op de uitgaansboulevard, lunchroom ‘Stoete & Sterren’, is mislukt en moest sluiten.

Meer berichten over wokrestaurants:

Reageer op dit artikel