nieuws

Memories of Asia in Arnhem dicht

Restaurant

Het bekende restaurant Memories of Asia in Arnhem is ‘wegens omstandigheden’ gesloten. De eetgelegenheid staat in de Chinese Top-100 op plaats vier.

Memories of Asia in Arnhem dicht

Wat er exact aan de hand is met het restaurant is onduidelijk, maar het gaat vermoedelijk om een fikse huurachterstand. De telefoonbeantwoorder meldt dat het restaurant momenteel wegens omstandigheden is gesloten en dat het hopelijk snel weer open gaat. De website is gewoon in de lucht en meldt niets over de sluiting.

Memories of Asia behoorde jarenlang tot de betere restaurants van Nederland. Het restaurant in het centrum van Arnhem was tot enkele jaren geleden een vertrouwd gezicht in de top-100 van restaurantgids Lekker.

Vorig jaar werd Memories of Asia nog nummer vier in de Chinese Top-100 van Misset Horeca. Het moest alleen Dynasty in Amsterdam, Han Ting in Den Haag en Royal Mandarin in Hilversum voor zich dulden.

Reageer op dit artikel