nieuws

Meneer Reimers aan de slag met zwarte brigade

Restaurant

Willem ‘Meneer’ Reimers krijgt zijn eigen zendtijd bij RTL 4. De compagnon van chef-kok Herman den Blijker gaat bedienend personeel bijscholen. Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met vakorganisaties in de horeca.

Meneer Reimers aan de slag met zwarte brigade

Meneer Reimers verwierf bekendheid door zijn programma’s met Herman den Blijker, waarin keuken- en bedienend personeel onder handen werden genomen. In de nieuwe serie gaat Reimers aan de slag met alleen de zware brigade. Er staan acht afleveringen gepland, de eerste voor dinsdag 28 februari om 22.30 uur.

Het programma komt tot stand in nauwe samenwerking met CNV Vakmensen, De Unie, FNV Horeca, het Gastvrijheidsgilde, Kenwerk, KHN, Recron en SVH, vertegenwoordigd door het Bedrijfschap Horeca & Catering.

Aanmelden kan via reimershelpt@rtl.nl of telefoonnummer 035-711 41 20.

Reageer op dit artikel