nieuws

Mensenvlees op snijplank chef-kok

Restaurant

Een Britse chef-kok en voormalig Mr Gay UK wordt beschuldigd van de moord op zijn vriend, en pogingen delen van hem op te eten. In de keuken van het huis van de dader werden stukken van het lichaam gevonden, waarvan sommigen gebakken waren of waar op gekauwd was.

Mensenvlees op snijplank chef-kok

De chef werd in mei al aangehouden, maar zijn zaak verscheen nu pas voor de rechter. Een forensisch expert bevestigde dat het gevonden vlees mensenvlees was, en ze beschreef hoe het aangetroffen werd: in stukken gesneden op een snijplank, met kruiden en olijfolie. In de vuilnisbak lagen enkele gebakken stukken waar door de moordenaar op gekauwd was.

Hij had zijn vriend in bed vermoord, waar het lichaam werd gevonden, en een stuk uit het bovenbeen gesneden. Na zijn daad was de chef in paniek naar een kebabzaak vlakbij zijn huis in Leeds gerend en het personeel gevraagd de politie te bellen, schrijft Timesonline.co.uk.

Hij wordt aangeklaagd voor moord en kannibalisme, maar de man ontkent dat hij zijn vriend wilde opeten. Het is niet bekend in welk restaurant de man werkte.

Reageer op dit artikel