nieuws

Menurestaurants denderen MH Top-100 binnen

Restaurant

Het gaat goed met de menurestaurants in ons land. Dat blijkt uit de Misset Horeca Top-100. Zowel Le Connaisseur als Listers komen nieuw binnen in de ranglijst met grootste horecabedrijven van het land.

Menurestaurants denderen MH Top-100 binnen

Le Connaisseur komt nieuw binnen op plaats 98. De club telt drie vestigingen die goed zijn voor een jaaromzet van 4 miljoen euro. De menuketen onderscheidt zich met een driegangenmenu voor slechts 14,50 euro. Dit jaar verwacht Le Connaisseur een omzetgroei van 7 procent.

Listers van de Brabantse ondernemer Camille Peters is de laatste nieuwkomer dit jaar op plaats 99. Listers behaalde in 2005 een omzet van 3,8 miljoen euro. De keten bestaat uit zes restaurants in en om Eindhoven en biedt een driegangenmenu aan voor 21,50 euro.

Reageer op dit artikel