nieuws

Merlet blij en trots na Michelin-nieuws

Restaurant

Een mooie dag voor Merlet’, reageert Martin van Bourgonje op het Michelin-nieuws. Zijn restaurant Merlet in Schoorl behoudt de Michelinster. Ook oud-Merletmedewerkers doen het goed in de nieuwe Michelingids.

Merlet blij en trots na Michelin-nieuws

In maart stapte chef-kok Wilco Berends over naar De Nederlanden in Vreeland. De nieuwe chef-kok van Merlet werd Timo Munts, die als als souschef bij Merlet werkte en de ster dus heeft weten te behouden. ‘Timo glundert van oor tot oor’, aldus Van Bourgonje.

De eigenaar is ‘supertrots’ dat ook zijn voormalige werknemers goed presteren. Wilco Berends behield de ster voor De Nederlanden, en voormalig Merlet-kok Onno Onno Kokmeijer behaalde een tweede Michelinster met Ciel Blue in Amsterdam.

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel